Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2010 13:36 - Отпушване на тръби и канали
Автор: otpushvane Категория: Бизнес   
Прочетен: 673 Коментари: 0 Гласове:
0



ВиК аварийно отпушване на канали, канализация и тръби

Изберете нашата фирма за вашите ВиК проблеми – отпушване на канали, канализация и тръби. Предлагаме цялостни решения за вашата баня, тоалетна, мокро помещение. Ние отпушваме:

- Канали
- Сифони
- Мивки
- Толаетни
- Вани

И още много други.

Свържете се с нашата фирма за цялостна консултация относно подобрение на ВиК услугите във Вашето жилище, офис помещение или производствена сграда. Нашите квалифицирани специалисти ще се запознаят с вашите мокри помещения и ще изготвят план за пригодена към Вашите нужди водоносна система – мивки, тръби, канали, толатена, душ-кабини, казанчета и т.н. Услугите ни са качествени и са без конкуренция на пазара.

Нашата фирма е дългогодишен лидерт на пазара и извършва спешни ВиК услуги, особенно в отпушването на канали, щрангове и тръби. Не чакайте да се случи аварията! Позволете на нашите квалифицирани специалисти да извършат оглед и да ви информират за състоянието на Вашата водопроводна инсталация. Сами ще се убедите, че нашите услуги са без конкуренция, навременни и точни.

След изготвяне на оферта за диагностика на запушването и разходи по отпушването, вие ще прецените дали тя ви устройва.

Ние разполагаме с професионална техника, която ще сведе вероятността от къртене при отпушването до нула. Ако все пак къртенето е наложително, щетите ще бъдат редуцирани до минимум и процесът ще се извърши с максимална прецизност.

Най – честите случаи на запушване са запушване на тоалетни. Вашата толаетна не само ще бъде отпушена, но и хигиенизирани и дезинфекцирана в съответствие с реалните условия на обекта.

В случай, че се касае за запушване на много стари, запълнени с наноси тръби, нашите специалисти ще имат грижата да Ви препоръчат най-изгодния за Вашия бюджет план за закупуване на нови тръби. Ние гарантираме пълна прозрачност при извършване на сделката.

Профилактиката е по-добра от лечението! Дори и да нямате спешна и неотложна нужда, можете да ни извиката за профилактика на вашата водопроводна система и изготвяне на план за подобряване на нейното състояние.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: otpushvane
Категория: Бизнес
Прочетен: 23908
Постинги: 3
Коментари: 18
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930