Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2010 15:20 - Отпушване на канали
Автор: otpushvane Категория: Бизнес   
Прочетен: 745 Коментари: 0 Гласове:
0




Повикайте професионалистите за перфектно отпушване на канали без излишни пари, нерви и време.

Запушен канал

Сред най-тежките видове битови извънредни ситуации са тези, свързани с блокираната канализацията. Подобно на други в домакинството, те просто възникват неочаквано. Най-неприятните аспекти на запушената канализация са, че тя може да доведе до лоши миризми, наводнения и прекъсване на електрозахранването в дома, офиса, заведението и др.

Ние сме фирма с дългогодишен опит в отпушването на канали. Водопроводчиците, който ще дойдат при вас ще ви обяснят най-любезно какво точно трябва да се направи. Ще го направят, без излишни ремонти след отпушването, тъй като разполагаме с най-новите машини за отпушване, без къртене, без губене на време и излишни средства.

Повредената канализация може да намали вашия бизнес и броя на вашите клиенти. Ето защо ние разполагаме с екип от хора да отстранят проблема възможно най-бързо, ефективно и на достъпни цени.

Запушена мивка

От време на време, може да забележите, че изтичането на водата във вашата мивка е бавно и по-бавно. В крайна сметка, тя може да се запуши напълно! Когато това се случи, значи е време да направим нещо по въпроса.
Преди да използвате някои разяждащи химикали има и друг метод, можете да опитате, метод които дори не изисква специални инструменти.

Под мивката, ще намерите нещо, наречено въздушен капан. На това място в тръбата винаги има вода, която поддържа канализационните  газове, за да не става течение и да се разнасят миризми. Също така улавя по-големите остатъци от храна например, който попадат в канала и немогат да преминат.

Просто поставете някакъв съд отдолу и отворете сифона, за да изпаднат причинителите за запушването. Ако това се случи, значи ще избегнете това да викате водопроводчик който да отпуши.

Ако неможе да се справите сами, по-добре ни повикайте. Няма по-добре свършена работа от професионалистите.







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: otpushvane
Категория: Бизнес
Прочетен: 23909
Постинги: 3
Коментари: 18
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930